Samenwerkingsovereenkomst met Verbunt Hockey!Wij zijn verheugd te melden dat Hockeyclub Walcheren en Verbunt Hockey vanaf het seizoen 2016-2017 een samenwerkingsovereenkomst zullen aangaan m.b.t het leveren van keepers- en trainingsmaterialen. Er zal een contract voor meerdere jaren worden getekend.
Verbunt Hockey heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van keepersmaterialen, en sinds 2003 ook het leveren van keepersmaterialen. Verbunt Hockey heeft het importeurschap van OBO in de Benelux en in Frankrijk. Zoals altijd staat service en kwaliteit op de eerste plaats. Niet voor niets kiezen vele clubs in binnen- en buitenland ervoor om hun materialen bij Verbunt Hockey te halen. Mede daardoor heeft Verbunt Hockey nog altijd een zeer goede naam in de hockeywereld.
Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met Verbunt Hockey!
Lees VerderIntersport Erik en Sport Point de Bie aanwezig tijdens Kick-off!Tijdens de Kick-off op zondag 4 september zullen onze nieuwe kledingleveranciers en sponsoren Intersport Erik en Sport Point de Bie aanwezig zijn met de clubkleding van Hockeyclub Walcheren en alle hockeymaterialen waarmee je het seizoen veilig en sportief kan starten.

Kan je niet tot die tijd wachten!? Loop dan gerust eens binnen bij Intersport Erik in Middelburg of Sport Point de Bie in Vlissingen!

Lees Verder[naar de website]